Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELTÜNT FRIDERIKUSZ

2009.03.17

Eltűnt! Már a rendőrség is keresi Friderikusz Sándort!
2009. február 17. 07:15 | Forrás: STOP/Napi Ász

 


Friderikusz Sándor (Fotó: STOP/Szokolay László)

Friderikusz Sándor békítő tárgyalás keretei között tisztázhatná nézeteltéréseit a Magyar Televízió híradósával, Pálffy Istvánnal, úgy tűnik azonban, hogy a showman nem akar részt venni a tárgyaláson. A bíróság által hozzá kiküldött idézés ugyanis "címzett ismeretlen helyre költözött" felirattal érkezett vissza.

vPálffy István jogi képviselője a showmannak átküldött egy ügyvédi felszólítást, amit Fridi kézhez is vett. A levél még az esetleges polgári perre hívta fel a figyelmet, a bíróság által kiküldött idézést azonban már nem vette át. A bíróság így határozatlan időre eltolta a március 5-i béketárgyalás időpontját.

"Nem találja a bíróság Friderikusz Sándort. Az idézés visszament a bíróságra, mert a postásnak nem sikerült megtalálnia a címzettet. Ez azért érdekes, mert előzőleg az ügyvédi felszólítást, amit magam küldtem neki, kézhez vette. Most a rendőrség kezdi el keresni Friderikuszt, hogy átadják neki az idézést" - nyilatkozta a Napi Ásznak dr. Futó Barnabás, Pálffy István jogi képviselője.

"Ez az egész egy nagy vicc! Friderikusz nagy nyilvánosság előtt megrágalmaz, majd megpróbál kibújni a következmények alól. Az a legfurcsább, hogy eközben Sándor mindenhol terjeszti, mennyire sajnál engem, amiért meg kell nyernie ellenem a pert" - mesélte Pállfy, aki szerint a showman közönséges bűnöző, hiszen cselekedete már büntetőjogi felelősségre vonással is járhat.

Balesetet szenvedett Pálffy István - ki a felelős?
2009. március 17. 09:31 | Forrás: STOP/BLIKK

 


Pálffy István
Fotó: MTV/Zih Zsolt

Pálffy István az MTV tegnapi sajtótájékoztatójára volt hivatalos, a műsorvezető azonban balesetet szenvedett.

Cseppet sem mondható hétköznapi balesetnek az, ami tegnap Pálffy Istvánnal történt. A híradós autójából ugyanis egy az egyben kiszakadt a motor. A televíziós sérülések nélkül úszta meg az esetet.

"Egyszerűen leszakadt az autóm motorja. Nem értem, hogy történhetett, ilyet még soha nem láttam. Szerintem ez nem egy hétköznapi dolog" - töprengett Pállfy az eset után. A Blikk értesülései szerint a híradós vonaton folytatta útját.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.