Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÁRMAN AZ ÁGYBAN

2009.03.30

A női fantáziálgatás legalább olyan változatos és szexorientált, mint a férfiaké, legfeljebb nem olyan gyakori. Buja (vagy vadabb) vágyak terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat... Többen titokban abban reménykednek, hogy partnerük előbb-utóbb néhány vágyálmot a valóságba is átültet.
Bár a gyakorlatban egyelőre tabutéma, attól még bárki elképzelheti: két  férfi kényezteti egyszerre.

Hárman az ágyban

Sok nő kipróbálta már – csak nem beszél róla. Az ilyen típusú hódításokkal a nő ugyanis kevésbé henceg, mint a férfi. Legtöbben legfeljebb a legjobb barátnőjükkel osztják meg az élményt (vagy még vele sem).

Mikor szabad belevágni egy ilyen szexuális kalandba?

Erről megoszlanak a vélemények. Sokak szerint ezt is - mint annyi mást -, a legjobb még fiatalon, a „tapasztalatgyűjtési” időszakban beszerezni. Amikor nem a nagy érzelmeken, hanem inkább az élményorientáltságon és a kísérletezgetésen van a hangsúly.
Természetesen ennek az ellenkezője is elterjedőben van: gyakran a kihűlőben lévő házasságukat, párkapcsolatukat szeretnék ezzel a fajta szexuális élménnyel feldobni.

Mire gondol közben a nő?

Mindenek előtt királynőnek képzeli magát, akinek két hű alattvalója lesi minden kívánságát. A régi, megbízható partner mellé ugyanis új érkezett, amelytől még nőiesebb és kicsit talán szerelmesebb is lesz. Két férfi, két száj és négy kéz jut egy nőreegyszerre csókolják, kényeztetik a mellét, csiklóját, hüvelyét, és a bátrabbaknak a hátsóját.

Néha gyógyír lehet az ilyen szex

Rengeteg nő hordoz magában olyan fel nem oldott sérelmet, melyet korábbi partnereitől kapott. Ez többféle lehet: a lelki megalázottságtól kezdve a szeretethiányon át a kielégülés hiányáig. Az édes hármas ilyenkor mintegy terápiaként gyógyírt jelenthet számára – igen különleges helyzetben tapasztalhatja meg a gyengéd, szerető férfienergiákat, és újra felfedezheti nőiségét, a szexuálitás szépségét és maximális gyönyört.

Csak a kezdet nehéz

Aki már kipróbálta – és azóta is gyakran hódol ennek a szenvedélynek – vallja, hogy csak elkezdeni volt „nehéz”. S míg kezdetben elsősorban (legtöbbször kizárólag) az élvezet lebegett a szeme előtt, később már belépett egyfajta intimitás, a szeretet megélése, az önzés háttérbe szorult, és elemi erővel szabadult fel a gyönyör.

A nő igenis aktív
Egy friss kutatás szerint a nők többsége öt férfival is elbírna – bármit is gondoljanak most a férfiak – viszont egy tartós párkapcsolat és négy szerető fenntartása annyi energiát venne igénybe, hogy a dagadó libidóval rendelkező nők inkább egy szeretőt keresnek maguknak. Vagy két férfival szexelnének egyszerre. Amire az is magyarázatot ad, hogy a párjuk leszokott az udvarlásról és a szeretgetésükről.

Durr bele bumm?

Nem feltétlenül. Főleg, ha még nem ismeritek egymást. Természetesen ez a hármas felosztás csak akkor működik jól, ha mindhárman kellően hogy a szexuális élmény a lehető leggazdagabb, a kielégülés pedig tökéletes legyen. Akkor igazán tökéletes, ha valóban két férfi keresi a nő kegyét, csak és kizárólag az ő örömével, gyönyörével foglalkozik, teljes figyelmét és mindenét (ami valljuk be, nem kevés!) neki szenteli.
De ez csak akkor lesz így, ha a nő teljesen ki tudja kapcsolni a külvilágot és az esetleges komplexusait. Mindhármuk esetében nagyon fontos az önbizalom – e nélkül nem megy – egymás tisztelete, becsülése, a gyengédség és a szeretetteljes hozzáállás. És nem utolsó sorban igényeinek maximális tiszteletben tartása és kielégítése.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.