Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ZALATNAY SAROLTA III.

2009.03.05

Zalatnay Sarolta


(Cini)

 
Zalatnay Sarolta
 

 
Zalatnay gondban van, de optimista - képgalériával
Zalatnay Sarolta hatvan éves. És szingli. Ezért továbbra is kitartóan keresi az igazit. És miközben a világválság miatti nehézségeken kesereg, igyekszik egyenlíteni tartozásait is.
2009.03.02, Nana sztárhírek
Cini magányos, de remél
Zalatnay Sarolta elmúlt hatvan éves. És szingli. Ezért tántoríthatatlanul keresi az igazit.
2009.02.26, Hírextra
Zalatnai Cini hatvanévesen is várja az igazit
Zalatnay Sarolta túl a hatodik ikszen is kitartóan várja az igazit. Addig is igyekszik törleszteni tartozásait, bár a világválság miatt egyre kevesebb fellépésre hívják. Az énekesnő tegnap szerkesztőségünk vedégeként válaszolt az olvasók és munkatársunk kérdéseire.
2009.02.26, Bors Online
Hazalátogat Zalatnay egykori kedvese - Cini tapsikol örömében
Az Amerikában élő Márton Csaba, Zalatnay Cini egykori kedvese annak ellenére, hogy korábban kijelentette: minden kapcsolatot megszakít Magyarországgal, most mégis hazalátogatni készül. Cini szívből örül a hírnek, szívesen összefutna exével.
2009.02.26, Stop.hu
Zalatnay a gazdasági válságra fogja, hogy nem hívják koncertezni
A börtönviselt énekesnő még mindig fizeti a tartozásait, de egyre kevésbé van miből, írja a Bors.
2009.02.26, Velvet
Abbahagyta a pornózást Cini exférje
Márton Csaba befejezte pornóproduceri karrierjét a tengerentúlon, jelenleg küzdősport oktatással keresi kenyerét. Márton Csaba utoljára akkor hallatott magáról, amikor Martin Del Toro néven az egyik legígéretesebb fiatal pornóproducerként emlegették az amerikai felnőttfilmek világában. Az azóta eltelt néhány évben megnősült és ismét szakmát váltott.
2009.02.25, Bors Online
Zalatnay Sarolta férjhez megy?
Nagyon úgy néz ki, hogy sok-sok megpróbáltatás után a népszerű énekesnő életébe nyugodtabb időszak köszöntött be. És az örök optimista Cini a reményről sem mond le, hogy életébe visszatér a szerelem. Annak is örül, hogy a Filmszemlén bemutatott bulvárfilm
2009.02.16, Hírextra
Zalatnay Cini tiltott gyümölcsért utazik Angliába
Zalatnay Cini örök optimista, nem mond le arról a reményéről, hogy életébe visszatér a szerelem. Az énekesnőről most elterjedt a hír, hogy feltűnően sokat utazik Angliába. A jól értesültek tudni vélik, hogy a háttérben Brian May, a legendás Queen együttes gitárosa áll.
2009.02.13, Stop.hu
Zalatnay Cini: Ennyi jár, ha már megöltek!
Sikerrel vetítették az első bulvárfilmet a filmszemlén, melynek a mű egyik főhőse, Zalatnay Sarolta is nagyon örül - Az énekesnő reméli, a Holnap történt további koncert-meghívásokat is jelent számára.
2009.02.13, ma.hu
Liptai és Zalatnay összecsap + képgaléria
A hír igaz: Liptai Claudia gátlásaival együtt ruháit is ledobja, és hamarosan szexi pózban köszön majd vissza az egyik legkeresettebb férfimagazinból. Állítólag a vörös démon most akkora szexuális kisugárzással rendelkezik, hogy kár lenne nem megörökíteni ezt az utókornak - írják a bulvárlapok.
2009.02.11, Nana sztárhírek
Zalatnay Cini: Megakadt a szemem a gyönyörű félvér fiún!
Igen népszerű a hazai legismertebb ismerőskereső portálon Zalatnay Sarolta - Az énekesnőnek nem kevesebb, mint 25 ezer ismerőse van, ezek közül több mint kétezer fiatal férfi.
2009.02.09, ma.hu
Szerelmes levelekkel bombázzák Zalatnay Cinit
Zalatnay Saroltát szinte üldözik a férfiak. Az énekesnőt persze ez cseppet sem zavarja, sőt. Saját bevallása szerint a levelek között akadnak olyan üzenetek is, amelyek megdobogtatják a szívét.
2009.02.09, Stop.hu
Anettka egy filmben a férjével - Karizs doktor videotékája
Holnap történt- vicces, szórakoztatni vágyó bulvárfilm- Anettkával a főszerepben. Csakhogy az ő számára minden, csak nem önfeledten szórakoztató ez a film. Ugyanis az ismert szereplők, Zalatnay Cini, Kiszel Tünde, Terry Black mellett feltűnik a vásznon Rezső- Anettka azóta elhunyt férje is.
2009.02.05, Story Online
Győzike mint fakabát - Karizs doktor videotékája
Rendőrt játszik Győzike a nemrég bemutatott bulvárfilmben, ahol Kiszel Tünde, Anettka és Zalatnay Cini a partnerei. Stílusos választás.
2009.02.04, Story Online
Cini megcsalásáról vall!
Zalatnay Cini nem tagadja, élete során számos esetben megcsalták partnerei. Az énekesnő azonban megbocsátó, minden esetben túllépett a történteken. Igaz azt sem tagadja, időnként repült egy-egy tárgy a hűtlenkedők felé.
2009.02.03, Story Online
Cini kitálal Gjoniról!
A közelmúltban Fekete Pákó tálalt ki Delhusa Gjonról, a storytv Esti Frizbi című műsorának kamerái előtt pedig Zalatnay Cini mesélt a Celeb vagyok... sztárjáról egy-két nem éppen hízelgő dolgot.
2009.02.02, Story Online
Zalatnayt vérig sértették - "Ha én nem vagyok, mehetsz a híd alá a lányoddal!"
Nem sokan tudják, hogy Adrian Paul, a Hegylakó című filmből ismert színész Magyarországon él, sőt barátnője is magyar. A sztár elfogadta Hajdú Péterék meghívását a Story TV Esti Frizbi című műsorába, ahol nemcsak verekedős jeleneteket produkált, de egy-két magyar szót is kiejtett a száján. A Frizbiből kiderül az is, kire és miért haragszik Zalatnay Sarolta.
2009.02.01, Stop.hu
Meggyilkolták Zalatnayt? Rezső meg Anettka mellett ült
Zalatnay Cini meggyilkolása nagy port kavart. Mindez csupán a Holnap történt című bulvárfilmben zajlott, amiben az énekesnőn kívül számos címlaphős vállalt még szerepet, s mindezt gázsi nélkül tették. Gerencsér Tamás produkcióját a 40. Magyar Filmszemlén mutatták be.
2009.01.31, Stop.hu
Zalatnay Cini: Hajdú Péter közel sem akkora ász, mint azt képzeli magáról
Zalatnay Sarolta magánéletéről, valamint a tegnap bemutatásra kerülő bulvármoziról, a Holnap történtről beszélgetett Hajdú Péterrel az Esti Frizbi felvételén. Az énekesnő a beszélgetés végére nem éppen szép képet alakított ki magában Hajdú Péterről.
2009.01.31, Stop.hu
Cini titkolózik!
Annak idején azt pletykálták, hogy Zalatnay Cini és a Queen gitárosa, Bryan May szerelmesek egymásba. Az énekesnő az Esti Frizbi forgatásán ismét szóba hozott egy titokzatos külföldi férfit, akihez akár szívesen hozzá is menne.
2009.01.30, Story Online
Zalatnay Cini ismét boldog: megtalálta álmai férfiját
Zalatnay Cini több mint négy év után újra megtalálta a boldogságot egy férfi oldalán. Az énekesnő nemrégiben a Queen koncertjén járt, és azóta azt rebesgetik, hogy újra összejött a legendás gitárossal, Brian Mayjel.
2009.01.27, Stop.hu
Visszatért Zalatnay Cini titkos szerelme!
Megannyi megpróbáltatás után újra boldognak tűnik Zalatnay Sarolta - Már korábban azt rebesgették az énekesnőről, hogy felújította kapcsolatát a Queen együttes gitárosával - lehet, hogy ő a titokzatos lovag?
2009.01.27, ma.hu
Ciniék százezrekért csinálják a fesztivált
Még mindig kapósak a hatvanas-hetvenes évek sztárjai. Azt hihetnénk, az akkori nagy nevek már rég lecsengtek, de erre alaposan rácáfol a hatalmas érdeklődés a szolnoki, retro hangulatú Táncdalfesztivál iránt. Újra összeáll Koós János, Harangozó Teri, Aradszky László, Mary Zsuzsi, Zalatnay Sarolta és Poór Péter. A közös koncertezés ráadásul jó üzlet a régi nagy sztároknak: három számért százezreket zsebelhetnek be.
2009.01.27, Bors Online
Cini villantott a bulvárfilmben!
Hétfőn mutatják be a Filmszemlén Gerencsér Tomi Holnap történt című bulvárfilmét. A rendhagyó moziban több ágyjelenet is szerepel, egyikben Zalatnay Cini és Ihos József tűnik fel.
2009.01.27, Story Online
Felgyógyult a rákból a magyar énekesnő - hat éve tünetmentes Zalatnay Cini
Úgy véli, nőiségében sértette meg őt volt férje, ami hozzájárult a betegséghez. [Dátum: 2009.01.27. 06:00]
2009.01.27, Zene.hu
Zalatnay Sarolta őszintén vallott + képgaléria
Olyan őszintén beszélt Zalatnay egy kereskedelmi tévécsatorna reggeli adásában, mint még soha. Cini kendőzetlenül vallott életveszélyes betegségéről és arról, hogy egy keserves időszakot követően hogyan indult el a gyógyulás útján.
2009.01.26, Nana sztárhírek
Zalatnay Cini: Túl szokszor hallottam, hogy te már nem vagy nő
Zalatnay Sarolta úgy véli, nőiségében sértette meg őt a volt férje, ami hozzájárult a betegséghez - Cini mesélt arról, hogyan győzte le a petefészek-rákot.
2009.01.23, ma.hu
Cini őszintén beszélt súlyos betegségéről
A csütörtöki Reggeliben Zalatnay Sarolta beszélt arról, hogyan küzdött meg a rákkal.
2009.01.22, Blikk - Sztárok
Zalatnay Cini a lányával beszéli ki a pasikat
"Nixivel folyton kibeszéljük a férfiakat, úgy ahogy kell" - árulta el az énekesnő, akinek lánya már több pasit is kinézett számára.
2009.01.14, Story Online
Vászonra kerül az eltemetett magyar bulvárfilm
Gerencsér Tamás elsőfilmes rendező Holnap történt című filmje is bekerült az idei Magyar Filmszemle bemutató szekciójába - méghozzá a nagyterembe. A halottnak hitt alkotásban a magyar bulvárvilág több képviselője is feltűnik, így például Zalatnay Cinivel és Anettkával is találkozhatunk a vásznon.
2009.01.08, Stop.hu
Zalatnay Sarolta normális életet kíván
Szilveszter után nem csak a magunk mögött hagyott évet értékeljük, azt is átgondoljuk, milyen új évet szeretnénk.
2009.01.04, Blikk - Sztárok
Delhusa már nem barátkozik Zalatnayval
Hogy mindenki nyugodtan tudjon aludni, a Bors kiderítette, min veszett össze Zalatnay Sarolta és Delhusa Gjon.
2009.01.03, Velvet
Zalatnay: Delhusa kérjen bocsánatot
Zalatnay Sarotla átcipelte hatalmas adósságát 2009-re, ráadásul összerúgta a port régi barátjával, Delhusa Gjonnal. Vagyis rossz előjelekkel indul az új év, de Cini bízik a jó folytatásban.
2009.01.03, Bors Online
Zalatnay Cini az utcán tölti az újév első napjait
Ma van az év utolsó napja, amely az emberek számára öröm, házi kedvenceinknek azonban már kevésbé. A petárdák és tűzijátékok hangjaitól megriadt kutyák és macskák tucatjai kóborolnak el ilyenkor otthonról, rengeteg munkát adva ezzel az állatvédőknek.
2008.12.31, Stop.hu
Ima, fellépés, buli - szilveszter a sztároknál
Gombos Edina, Tóth Vera, Zalatnay Cini és Győzike is megosztotta velünk, hogyan töltik az év utolsó napját és hogyan ünnepelnek szilveszterkor. Van, aki munkával, fellépésekkel és van, aki imával várja az újévet.
2008.12.31, Stop.hu
Szópárbaj Cini és Dukai Regina között
Összeszólalkozott Dukai Regina és Zalatnay Cini. Történt ez annak kapcsán, hogy a Hal a tortán műsorára indított voksoláson Regina sokkal több szavazatot kapott, mint Sarolta, aki úgy véli: a fiatal énekesnő csakis jómódú barátjának köszönheti azt a palotát, ahol a műsorban fogadta vendégeit.
2008.12.29, Stop.hu
Cini kipakol Delhusáról!
Delhusa Gjon már nem csak a Celeb vagyok, ments ki innen! nézőinek egy részénél, hanem saját barátjánál, Zalatnay Cininél is kihúzta a gyufát. Az énekesnő azt mondja, Gjoni valótlanságokat állított róla az egyik napilapban.
2008.12.18, Story Online
Delhusa: tele van a tököm az egésszel!
Zalatnay Sarolta nem érti Delhusa Gjon vádjait, de felveszi a kesztyűt. Míg Gjoni a börtönből visszatért énekesnő mentorának érzi magát, addig Cini állítja: negyven éve ő volt az, aki felkarolta és szárnyai alá vette a csúnyácska, szemüveges fiút.
2008.12.17, Stop.hu
Ki mond igazat? - Cini nem hívta meg Delhusát a szülinapjára?
A hétvégén ünnepelte hatvanegyedik születésnapját Zalatnay Sarolta baráti körben - Bár nem voltak kevesen, Delhusa Gjon mégsem mulatott velük. Hogy miért...?
2008.12.16, ma.hu
Első  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Következő  Utolsó
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.