Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ZALATNAY SAROLTA I.

2009.03.05
Válik Zalatnay Sarolta

Zalatnay Saroltát gyógykezelésén kívül más ok is szólítja az Egyesült Államokba: februárban beadta a válókeresetet ott élő férje, Márton Csaba ellen. Az énekesnő öt éve kötött házasságot a nála 25 évvel fiatalabb férfival, aki odakinn egy sztriptíztáncosnővel is megcsalta.

Zalatnay Sarolta pár hónapja még bírósági ügyei okán került címlapokra, akkor azonban a különösen nagy értékre elkövetett csalási ügye kapcsán folyó eljárásról cikkeztek a lapok. Most amerikai gyógykezelése mellett az amerikai bíróságokat is látogatja az énekesnő, februárban ugyanis beadta a válópert nála 25 évvel fiatalabb férje, Márton Csaba ellen - írja a Színes Mai Lap.

Amikor Zalatnay rájött párja nőügyeire, három alkalommal még megbocsátott a fiatal férfinak, azt azonban már nem tolerálta, hogy az érzelmi átverés mellett párja anyagilag is próbálja őt rászedni. Az énekesnő ekkor úgy döntött, végetért a türelme, és gyors válást kezdeményezett. Miután azonban tisztában van vele, hogy a házasság nemcsak élet-, hanem vagyonközösséget is jelent, bírósági keresetében Cini férje mindkét amerikai ingatlanának felére igényt tart. Dr. Szabó Gábor - aki egyébként Márton Csabának is jó barátja, ezért ebben az ügyben nem vállalta az énekesnő jogi képviseletét - azt is elmondta az újságnak: Cini nem tesz feljelentést férje ellen csalás bűntettében, de ezt valószínűleg úgy is megteszik helyette az amerikai hatóságok.

Zalatnay Sarolta férjhez megy?

Nagyon úgy néz ki, hogy sok-sok megpróbáltatás után a népszerű énekesnő életébe nyugodtabb időszak köszöntött be. És az örök optimista Cini a reményről sem mond le, hogy életébe visszatér a szerelem. Annak is örül, hogy a Filmszemlén bemutatott bulvárfilm, amelyben őt ugyan megölik, további koncert meghívásokat hoz számára.

 

2009. február 16. hétfő 08:42 -

Zalatnay Cini jósnak sem utolsó. Legalább is az bejött, amit még a Holnap történt című mozidarab bemutatója előtt mondott: annyira ciki, hogy már jó. Az első bulvárfilmet sikerrel vetítették a Filmszemlén.

- Remélem, hogy sokan lesznek, akiknek majd eszébe jutok, ha megnézik a filmet, és több helyre hívnak koncertezni – mondta nevetve az énekesnő –, ennyi kárpótlást megérdemlek, hiszen a sztori szerint megölnek.

Munka mostanában egyébként valóban kevesebb van, a művészek is megérzik a válságot, mivel az emberek legkönnyebben a szórakozásról mondanak le. Nem vesznek koncert- vagy színházjegyet, könyvet, otthon maradnak, és nézik a tévét.

Ciniről mostanában elterjedt a hír, hogy feltűnően sokat utazik Angliába, úgy látszik kibékült régi barátjával. A jól értesültek tudni vélték, hogy Brian Mayről, a legendás Queen együttes gitárosáról van szó. – Mesebeszéd, nem kellett kibékülnöm, mert nem voltunk összeveszve. De erről nem szeretnék többet mondani. Ebben az ügyben nem én vagyok az úr a háznál. Maradjunk annyiban, hogy él Angliában egy férfi, aki sokat jelent nekem. A legbüszkébb lennék, ha beszélhetnék róla, ám egyelőre tiltott gyümölcs számomra. Neki sok mindent kell még tisztáznia az életében.

Az énekesnő azt viszont nem tagadta, hogy három házasság után, érett fejjel is belevágna egy negyedikbe, de nem ezért utazgat a szigetországba. Még tavaly elkészült legújabb, angol nyelvű könyve, ami reményei szerint érdekli majd az ott élőket, de meglehet, hogy hazai olvasóközönsége sem marad hoppon, a magyar nyelvű kézirat is kiadóra vár.
 

.

- Szerelmes levelekkel bombázzák Zalatnay Cinit (Stop.hu, 2009-02-09 06:52:52)
Zalatnay Saroltát szinte üldözik a férfiak. Az énekesnőt persze ez cseppet sem zavarja, sőt. Saját bevallása szerint a levelek között akadnak olyan üzenetek is, amelyek megdobogtatják a szív...
962.
- Zalatnayt elárasztják a szerelmeslevelek (Index - Velvet, 2009-02-09 07:59:00)
  25 ezer ismerőssel büszkélkedik Zalatnay Sarolta az egyik közösségi portálon – írta a Napi Ász.
963.
- Zalatnay Cini: Megakadt a szemem a gyönyörű félvér fiún! (Ma.hu, 2009-02-09 09:30:24)
Igen népszerű a hazai legismertebb ismerőskereső portálon Zalatnay Sarolta - Az énekesnőnek nem kevesebb, mint 25 ezer ismerőse van, ezek közül több mint kétezere fiatal férfi.
964.
- Liptai és Zalatnay összecsap + képgaléria (Nana, 2009-02-11 07:41:10)

A hír igaz: Liptai Claudia gátlásaival együtt ruháit is ledobja, és hamarosan szexi pózban köszön majd vissza az egyik legkeresettebb férfimagazinból. Állítólag a vörös démon most akkora sze...

       
 
 

Liptai és Zalatnay összecsap + képgaléria

   

A hír igaz: Liptai Claudia gátlásaival együtt ruháit is ledobja, és hamarosan szexi pózban köszön majd vissza az egyik legkeresettebb férfimagazinból. Állítólag a vörös démon most akkora szexuális kisugárzással rendelkezik, hogy kár lenne nem megörökíteni ezt az utókornak – írják a bulvárlapok.

 
2009. február 09. 06:50 | Forrás: STOP/Napi Ász

|Zalatnay Cini
Zalatnay Saroltát szinte üldözik a férfiak. Az énekesnőt persze ez cseppet sem zavarja, sőt. Saját bevallása szerint a levelek között akadnak olyan üzenetek is, amelyek megdobogtatják a szívét.

"Hihetetlen mennyiségű levelet kapok naponta! Ezek között szép számmal akadnak olyanok, amelyeket fiatal férfiak írnak. Persze találkozóra is hívnak, de ez az én szakmámban nem hiszem, hogy rendhagyó lenne. Ritkán válaszolok ezekre a levelekre, legtöbbször a lányom nézi az oldalamat, és ő szokott szólni, hogy megint kaptam egy randikérő levelet" - mesélte a Napi Ásznak az énekesnő.

"Találkozóra még sosem mentem el egy rajongómmal sem, de van olyan fiú, aki elgondolkodtatott. Ő egy harminckét éves, latinos külsejű fiú, aki kicsit hasonlít Gombos Edina férjére. Tőle nap mint nap kapok üzeneteket, és minden levélben randit kér tőlem" - vallotta be Cini. "Nem találkoztam vele, és valószínűleg nem is fogok, de azt el kell ismernem, hogy gyönyörű fiú."
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.