Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TIPIKUS NŐI HIBÁK

2009.03.23

Tipikus női hibák - csak nőknek!

Hogyan legyen ellenállhatatlanul vonzó?

Előfordult már Önnel, hogy úgy érezte, a férfiak nem veszik körül az Önnek kijáró figyelemmel, és nem értette, hogy miért?

Maximum hárman menjenek együtt szórakozni!

A nagyobb nőcsoportok ugyanis megfélemlítik a férfiakat. A három jó szám, mert ha odajön egy férfi, a társaság másik két női tagja nyugodtan beszélgethet tovább egymással.

Tartson egy pohár italt a kezében!

A pasik nem szeretik, ha kihasználják őket. Vagyis ha már van Önnél egy ital, nem kell rögtön meghívniuk valamire. A férfiak általában olyan nőkre indulnak rá, akiknek félig van a poharuk. Amíg beszélgetésbe elegyednek, a nő megihatja az italát, és a következőt már a férfi rendelheti. Ez amolyan íratlan egyezség.

Mosolyogjon őszintén!

Ez nyilvánvaló, ugye? Mégsem lehet elég gyakran hangsúlyozni. A nők persze állandóan mosolyognak, akkor is, amikor zavarban vannak, és akkor is, amikor csak udvariasnak akarnak látszani. Következésképpen az a nő, aki nem mosolyog, megközelíthetetlen jégcsapnak tűnik.

Tartson szemkontaktust!

Hogy a terem másik végéből magához vonzza a férfit, hajtsa le kicsit a fejét és lövelljen felé elbűvölő pillantásokat. (A pasik ugyanis imádják, amikor fölfelé néznek rájuk, ettől férfiasnak érzik magukat.) Ha a férfi annyira fantasztikus, hogy zavarában nem mer a szemébe nézni, összpontosítson a két szeme közti apró területre: nem fogja észrevenni a különbséget.

Ne kérdezze meg egyből, mivel foglalkozik!

Sok pasinak az a meggyőződése, hogy a nők csak a pénzüket akarják. A barátaim nagy része elmenekült, amikor rákérdeztek, mivel foglalkozik, pedig nem volt okuk rá. Itt megint a kihasználástól való félelem dolgozik.

Csevegjen optimistán!

Ismerősek ezek a mondatok? „Hogy itt milyen meleg van!” „Hogy itt minden milyen drága!” „Nézd azt a csajt, mint akit a nyolcvanas évekből felejtettek itt!” Ezektől a kijelentésektől biztosan elmegy a kedve a férfiaknak. Vegye inkább elő az optimista énjét: beszéljen a múlt nyári vakációról, a kedvenc együtteséről, jó filmekről. A mélyenszántó, sötét gondolatokat hagyja meg későbbre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.